Wednesday, 23 December 2009

nak masak apa ptg ni

pening pala kalau pk resepi..nak masak apa la ptg ni aku ni..ingat nak buat tomyam campur...sayur tumus aja..ikan goreng....menarik ka idea ni..huhu

Tuesday, 22 December 2009

hari yang meletihkan

.................

Wednesday, 16 December 2009

dedicated to my fren

ni geng kita masa form 3...hang mesti ingat kan?


arap arap ayu baca la blog ni...sorry ayu aku ni memang kawan yang pelupa..aku tau hang sakit tapi sekali aja aku pi melawat hang..itupun pas bersalin dulu..almost dua tahun aku tak pi tgk hang..hang kawan yang baik..tak lupakan aku pun kan ..masa aku kawin tetap mai jenguk aku even sekejap...nanti aku balik aku melawat hang..semoga cepat sembuh no...aku ingat lagik masa form 3 hang kawan baik aku..pi umah aku makan sama aku n family aku..bersimpuh hang makan..pdhal hang anak somebody pun..lain la aku...aku ingat lagik hang selalu tumpangkan aku balik sekolah naik keta hang...driver hang pak mat kan?...kita rapat dulu sampai syipah teriak..kecik ati aku rapat dgn hang..heheeh...aku doakan hang cepat sembuh di atas kebaikan hang yang lalu no...moga2 hang dapt pi antar anak hang pi sekolah lepas ni...nanti aku balik perlis aku pi jenguk hang ya..

Tuesday, 15 December 2009

Monday, 14 December 2009

no tittle

ari ni aku mcm nak beli mesin jahit la..geram sgt tukang jahit tak buat baju..5 pasang baju tak siap..5 kain kat umah..thn ni aja beli kain melambak..tp baju baru takdak..geram sgt..

Sunday, 13 December 2009

lama tak berweekend







setelah sekian lama yasmine kehilangan kasih sayang seorang daddy time weekend semalam he make it la...awal pagi bangkit tidoq teruih en aim kena gerak dengan yasmine dengan cara ketuk kepala..sedas ja daddy bangun..yes he promise us so many times...memula nak balik amik buah...tak jadik..then nak balik ke ipoh g n perlis time raya korban...idak gak..asyik keja..kaya dak juga...ehhehe....then semalam terus g swimming...ala dekat ja..presint 6...best la gak..pas swimming semua dengan muka comot pi makan kat alamanda then balik tidoq sampai ptg...uhuhu...ok la at least ada aktiviti..sekadar mengeluarkan rm7 ringgit ja..ehehhe

Thursday, 10 December 2009

2009

december 2009 will be leaving us...huhu..sekejap sangat...so i have to put my gear up...my yasmine saffieya dah makin banyak akal...hoping that by next year dia dpt membaca...its my vision n azam...amin....

Wednesday, 9 December 2009

aksi ganas

di tarik oleh bibik sarmi nak masuk umah...

aksi ganas yasmine saffieya bila gi playground then balik umah....hoho...

Sunday, 6 December 2009

perilaku sampai besar...

yasmine sayang...mummy baru perasan perangai awak dari umur satu hari sampai skang...2 thn 2 bulan..mesti tidur atas badan mummy...dulu takpa la..berapa kg ja..lahir 3.5kg...skang awak 19kg...tido atas mummy lagik ka..haiyo2....mummy baru 48 kg...

Thursday, 3 December 2009

lama betul cuti..rindu sgt cuti sekolah kalau ikutkan hati...

Tuesday, 24 November 2009

mmmm...jauhkan lah aku dari dugaan

....aku jd org yang bukan diri aku...huk huk..senang cerita aku takut kalau satu hari nanti aku ni terlupa aku ada tanggungjawab sebagai anak,mak dan isteri...aku tgk ramai sgt org yang baya2 aku pas bercerai menjadi org lain.dalam maksud yang lain atau ayat yang mudah...pas bercerai jadi macam budak umur 16 thn...bukan 1 atau 2...tp banyak sgt..lupa anak2...lupa kita ada maruah mak bapak dan keluarga yang nak jaga...kalau la idup aku ditakdirkan jadi janda ( ya kita semua tak minta..tp kalau takdir )biarla aku jd ibu yang dapat besarkan anak2 aku jd org yang taar pada agama dan keluarga...aku taknak aku yang sepatutnya jd pembimbing anak2 aku aku pulak yang jd remaja..sama sama hanyut dengan anak....nauzubillah...aku cakap ni n tulis di blog hanya untuk mengingatkan diri aku....yasmine saffieya...mummy janji dan tanam cita2 mummy dari hari pertama mummy tau mummy mengandung mummy akan bimbing sayang jadi seorang manusia yang sangat tahu hala tujunya di dalam hidup....

tetiba syahdu pulak pagi2 ni...bukan apa aku terasa sangat2 insaf bila aku byk membaca hal2 gejala tak elok ni..elok la aku ingatkan diri....

Sunday, 22 November 2009

bila kita tau maksud rindu

aku rasa skang baru aku tau btul2 la maksud rindu..ala bukan rindu kat pakwe...secret admirer pun....ini pure nyer rindu..aku rindu pak...mak...cik nor n of course la anak puteri aku ni...yasmine saffieya..pagi pagi lagik aku tingat pak ada telefon bgtau happy nya dia di tanah suci....ya..dia n cik nor aku rasa mendapat rezeki yang jarang org dpt...bestnya..dan aku sentiasa berdoa ada rezeki di tahun depan nak bawak mak pergi sana....biar la aku dpt pergi dgn mr hubby ku...asyik kerja aja.....anak dan aku pun tak dikisahnya....

Tuesday, 17 November 2009

anniversary...


kalau adiah ni pun saya akan sayang awak lebih2...huhuh

MUMMY : en aim..ingat ker anniversary kiter....


DADDY : ingat la manja oi...naper tak ingat pulak...


MUMMY : dah baper tahun kiter kawin ....


DADDY : 2...


MUMMY : ( dalam hati - hampeh la dia ni ) awak ni tau ker tak sayang....


DADDY : tau la ( suara tinggi ) 2 thn...


MUMMY : sayang 3 tahun la..anak pun 2 thn..awak ni..


DADDY : la ye ker...dah lama la yer..




geram kan memikiokan laki aku ni...masa bercinta beria gilakan aku...eeee....abis pakwe2 lama i frust i kawin..uhuk....uhuk...skang ni ada ka patut berapa thn kawin pun tak ingat...sayang awak ni teruk la...sejak keje baru ni sy pun tak ingat berapa jam jer kiter borak....syahdu la..kalau saya merungut jawapan awak memang meggeramkan saya...."awak kan suka saya ada duit" saya keja utk awak n yasmine la...relevanka jawapan tu...sayang suamiku...duit memg penting...tp jiwa anak isteri kena gak amik tau...sian kami....awak bz ajer.....anyway selamat ulang tahun perkahwinan yang ke 3...moga kebahagiaan kita,,,,cita2 kita sama2 mendidik anak menjadi "org " akan tercapai......i luv u...walaupun 22 november anniversary kiter...lagik seminggu..percayalah saya sebeno nyer nak sgt awak buat surprise belikan saya blackberry atau gelang emas kat habib yang saya tunjuk aritu....uhuk uhuk....


pembantu rumah larikan anak

nauzubillah..rasanya anak dah besar aku dah taknak pakai bibik la...dah la semalam si sarmi emo..menangis plak..katanya rindukan anak..hmmm..btoika...wonder gak aku...then aku cam biasa akan suh dia call family dia la..tanya hal anak dia..n then dia bgtau depa nak duit..20 juta...mak ai..banyaknya...duit dia pada aku rasanya dalam 3 ribu ja baru..yalah asyik antar ja..bila masa nak menyimpan kan...huhu....

aku balik kerja semalam plak aku tgk dia tak tutup api gas...huhu..dari pukul 8 gamaknya sampai 4.30 ptg....takpa la esok aku akan gembirakan dia pi aquaria..

Monday, 16 November 2009

selasa yang makin membosankan

pas belajar 2 3 kerat...dah lepak

kekdg aku ni macam dah takdak arah ja bekerja...maybe i miss school kot..the environment even pening dgn budak..but itu la yang aku suka..teaching...



skang cuma mengajar my lii princess YS...lawak pun ada...pemalas pun ada anakku ini..aduhai...takpa la...lagik 2 thn dia sekolah i have to move....




Sunday, 15 November 2009

today is monday...

ini perasan princess

ayo mummy like YS suka jerit...semalam mummy g dating dgn daddy tp dok rindu la kat anak mummy sorang...maklum mana penah mummy tinggal lelama kan..rupanya YS ok ja...dok ulang tayang upin ipin ja...hiii..geram mummy la..dok tiru skrip upin ipin...bila part upit nak berpisah dgn raju baby pun nangis sama..hehehe...btoi2 sensitif la

Wednesday, 11 November 2009

kalau dah rezeki...

my sis just now ada call..she n my dad get a golden chance to mekah...ya allah..betapa mudahnya jalan yang kau bagi...tp sian my mum..terpaksa tunggu lagi...maybe bcoz of kesihatan...takpa la...ya allah bg lah kami kemudahan rezeki...kesihatan yang baik dan jalan yang mudah untuk mak pergi thn hadapan....kalau boleh biar la mummy n YS dapat pergi sekali..amin.....

Tuesday, 10 November 2009

updating...

sib baik gambar ni tak...

geram btoi..byk gambar kena corrupt....grrrrr

Dasyatnya Doa ibu

my mum@tok cik putih masa umur 2 bulan ni..jaga b4 sarmi take over

Mummy YS tengah dok baca buku yang title ni..rasa sangat2 insaf...cerita2 hal doa2 ibu etc...maryam...ibu juraij...etc...betapa seorang ibu sentiasa doakan kebaikan anak walaupun anak byk berdosa macam si tanggang...to my mum tq so much...i love u so much...

mengantuk yang amat

sakit kepala pagi ni....aduhai ada ka patut bangun kul 2 pagi yasmine saffieya ajak tgk siri pengembaraan...upin ipin...letih....hadus anakku....marak plak tu org terlelap...

Sunday, 8 November 2009

kenangan lama

takdak kerja arini teringat masa kerja cikgu di smk simpang beluru...rindu sgt kat sana..sekolah yang sgt merilekskan aku...kehkehkeh....balik sek tido..weekend balik perlis...bila la nak balik sana yer...

Thursday, 5 November 2009

hari yang indah


setiap ari indah dalam idupku...having a small family makes me happy...alhamdulillah...yasmine saffieya dah pandai cakap even pelat...dah besar dah....keja yang tak susah di sini..keja yag gaji aku rasa memg tak setimpal apa yang aku buat memg make my day...yolah gaji yang agak lumayan...keja byk tapi tak stress..apo lagik nak....jgn la di uji dgn ujian besar....itu antara doa aku setiap ari...dalam idup ni kalau tak kaya macam siti nurhaliza pun takpa..setakat gaji gomen macam aku ni...ada anak..ada suami bertanggungjawab pun dah dikira bersyukur...tak penah la aku mimpi nak berangan kaya macam siti nurhaliza n datuk k...btoi dak?....

di pagi jumaat yang mulia ni elok la aku menginsafkan diri skit dgn kurniaan tuhan pada aku...pada anak aku...pada suami dan juga pada mak bapak aku....semoga kami semua sihat...selamat...bahagia dunia dan akhirat....

Tuesday, 3 November 2009

CERITA DI OPIS

actually citer ni bermula 2 november...menyampah btoi aku kat sekor makcik kat dlm bidang aku ni..aku call her as a makcik bcoz dia memg paling tua n laser kat dlam ni..sesuka hati aja sound org...aku lempang kang baru tau...suka pertikai org...mcam la dia bagus...bg setepek baru tau...ni kira sesi lepas geram la ni...ayo ayo helo makcik awak dah la semua org tak suka jd bleh ler pk sendiri yer....kalau 15 org dalam bidang ni sorang pun tak suka awak..apa maksudnya..awak problem atau org yang problem....

Thursday, 29 October 2009

AmBank Group

AmBank Group

terkenang semasa lalu..part 1


baru balik sarapan ngan geng2 opis..dgr pulak lagu ....bila yang tertulis untukmu adalah yang terbaik untukku..lagu apa la..lagu indon tp memori waktu aku zaman anak dara dulu..hahaha...pakwe ramai..macam mana bleh terlekat kawin ngan daddy yasmine ni ntah la....

Wednesday, 28 October 2009

Tetiba Rajin Nk .......

1. menjahit..bleh ker?
2. nak g jogging....rajin ka?
3. nak pi bercuti...banyak duit ka?
4. nak beli barang kemas...banyak duit ka?
5. nak cuci mata....yang ni aja free....

Tuesday, 27 October 2009

BULAN YANG SESAK

pembayar tegar...hehehe


awat ler bulan ni aku terasa sesak yang amat..adakah duit aku tak berkat...like my MIL selalu ckp..kekdg kecik ati gak..maklum la anak dia selalu gak meminjam kat aku...aku ni jer tak penah meminjam kat org...


takpa la..as long as pinjam n byr even byr mcm prepaid yang minimum masih lagik aku terima la...macam kredit kad payment...tp aku ni takdak la amik interest..amik interest mau kaya la pasni...


skang ni dah jadik menteri kewangan ke arah merealisasikan hajat en aim nak abiskan utang kredit kad n utang pada mummy yasmine...


takpa la...at least ni la tjawab yang berat aku dpt selepas 3 thn kawin...heehheeh...pening gak buat belanjawan utk org yang target nak settle utang dalam masa 3 bulan..bleh ka?....


hopefully la...yasmine sorry after quinny stroller yang menghampiri mummy punya elaun...no more for this year..ur shoe also nope ok...kita kasik semangat daddy awak nak abiskan kredit kad dia n nak beli keta baru..heehehe...bleh ker?....

Monday, 26 October 2009

PENAT RILEK KAT UMAH...

ENTRY yang hampeh...tak g memana bukan pasal apa..pas raya agak sesak la..thn ja diri dr membeli...waaaa

Wednesday, 21 October 2009




I MISS MY MUM N DAD SO MUCH....NAK BALIK PERLIS...DUIT AGAK KURENG..HEHEHE..TAKPA RAYA KORBAN NI NAK BALIK...CPT LA MASA BERLALU...

Tuesday, 20 October 2009

bila anak sakit..


ya allah..betapa letihnya tuhan saja yang tahu..yasmine warded n i have to pay almost RM700 bcoz of insurance..aku tak faham atau agen insurans tak bgtau..hiding dari kami...aku pun dah pening ni...ya allah..ntah la..maybe bukan rezeki mummy sayang..tkpa la..ini kali kedua warded..1st time dulu kat annur..rm2500....5 hari...kali ni kat kpj kajang 3 hari rm 3088...gilakan...baik masuk wad kerajaan..tp prblemanya sentiasa fully bed..btoi ker?ntahla tp ibu bapa mana nak tgk anak dia menderita sakit..berkorban apa saja asal anak kita bahagia...doa ibu bapa pula biarla dah besar jd macam mummy..heheeh..anak yang baik..solehah..(ye ker aku ni...so far alhmadulillah even lum sampai solehah lagi...)tak menyakitkan hati dan tak menyusahkan mak bapak...amin....

Tuesday, 6 October 2009

HAPPY BDAY SAYANG







the colours of diva...



Tak sempat nak post apa2 kat sini pasal bz...i luv u so much yasmine saffieya...panjang umur murah rezeki...ahad ni kita buat kenduri ek..

Tuesday, 29 September 2009

what to do if....

semoga kebahagiaan dan kegembiraan ini berpanjangan.....
1. kaya....

2. miskin...

3. tak sihat dan sakit kronik

4. suami main kayu 3

5. ..............


semua ni mintak di jauhkan la...paling utama kehilangan ahli keluarga..paling aku takut...kehilangan...menyedihkan dan trauma..biar la lambat lagi semua ni walaupun pasti kita akan berdepan semua ni...itu la doa mummy tiap ari sayang..mohon allah panjangkan umur semua ahli keluarga kesayangan kita....tgk MIL n FIL sedih sgt aku rasa...hanya doa saja semoga diberi kekuatan oleh allah swt agar jauhkan semua musibah....

Sunday, 27 September 2009

kat kuala perlis
singgah b4 balik perlis..kat changkat jering
AIM's generation











ari ni dah start kerja wah byk kerja tp macam malas...tak best sgt raya thn ni..cirit birit kami..dari ipoh bwk penyakit ni..dah la thn ni pi jual daging...hehehe..kekonon nak jd syed mokhtar al bukhari...heheeh...tp tak balik modal..sian kak long yang kuar modal..tkpa..next time la..bukan senang nak senang...pagi raya takdak apa yang menarik since u dah takdak..my mil pun tak buat apa2..sian dia...then petang balik perlis pun sama...takdak apa sgt pasal bebudak 6 tak balik...cik putih sorg jer kat umah ...cian anakku...tkdak kawan....

Tuesday, 15 September 2009

with my new shoes..














yasminesayang...heheh...suka sgt mengikut mummy nak p kerja..suka bergaya..nx mth dah 2 tahun....bday party kita buat simple jer yer...kurang bujet la mummy...hehehe

Monday, 31 August 2009

shopping raya

semalam pi last shopping raya...dapat sambar 3/4 pants to my lovely dot...wah2..try tak mau bukak n also beli kasut osh kosh..amboi budak zaman skang..pilih sendiri tu...mummy dulu beli kasut kat bazar kangar ja..paling mahal pun gamaknya rm20..itu pun dah bangga..tq mum n dad...tp baby siap amik kasut rm99...bankrap..sib baik awak sorg sayang..esok mummy upload pic u dgn kasut baru ya...

Tuesday, 25 August 2009

kematian


dengar ni agak menakutkan..tp itulah hakikat kehidupan....mula2 dgr yasmin ahmad,ustaz asri,then siapa2 ntah...tiba masa adik ipar sendiri...sian anaknya qistina umairah...baru 8 bulan lebih...sian isterinya si mati....aim muhammad raziq...ceria,peramah dan baik orgnya....tp allah lebih menyayanginya...
sabtu lepas arwah u acident di tol jalan duta...sedih sgt keadaannya...tp our cousin dah bgtau..70-30 is a bad sign la..kecuali kuasa tuhan memanjangkan umurnya...tanggal 22 ogos...aim muhammad raziq pergi meninggalkan isteri hazyzy azila, anak qistina umairah,,,mama..papa..n all family..semoga tuhan melindungi qistina dan menempatkan arwah u bersama hamba2 yang soleh...semoga zyzy jugak tabah....

Sunday, 16 August 2009


nak ramadhan....teringat masa umur belasan thn dulu..jual kuih kat mak..dapat upah sehari rm10...best tu...kalau basuh pinggan dapat extra lagik rm 10....duit tu la aku kumpul beli baju,kasut...buku utk spm...alhamdulillah berkat tlg mak byk kot rezeki aku dari dulu sampai skang memang murah.....tak penah la duit nak makan takdak...dulu kalau jual kuih kat mak kerani2 la byk customer mak..amboi berlagak mak ai...beli kuih rm1 ja...hehehe...macam-macam perangai aku jumpa ..menyombong la yang byk....tp duit makan pun catu..itu la yang aku belajar dari pengalaman..kalau kita berlagak dgn org..org akan pandang kita a-z...dan cari kelemahan kita....buat anakku jgn jd g2 ya...mummy meluat org berlagak..bukan orang nak mintak duit kita pun...

Tuesday, 11 August 2009






darling...as u grow mummy always miss our past together...ur the most i love...u n my mum...

lama tak menulis

alahai lama btoi tak berblog ni..dah bersawang la..since balik dari ipoh 12 julai..alahai balik dari ipoh tak dak mende pun...bosan gak...

Friday, 7 August 2009

what to write.....no idea....haiyaaaa

Thursday, 9 July 2009

spend more time with your family and friends...so this week decide to balik ipoh n end of july...back to perlis...life was a lot simpler when what we honoured was father n mother..rather than all credit cards...

Wednesday, 8 July 2009

SEMBAHYANG 5 WAKTU

CIK PUTIH DAH PANDAI IKUT MUMMY SOLAT..ALAHAI COMEL SGT

semalam

hadoi...semalam dah la tak larat..awak teriak ja memanjang..rupanya nak tido atas mummy sampai pagi..haiyooo..berat..waaaaa

Tuesday, 7 July 2009

its time to think....

Satu hingga tujuh tahun - didik cara gurau
Lapan hingga 14 tahun - didik dengan disiplin dan tunjuk ajar
15 hingga 21 tahun - didik cara kawan
21 tahun ke atas - beri kebebasan untuk membuat keputusan

Antara faktor yang menjadi punca anak degil:
Kurang menggalakkan musyawarah dalam membuat keputusan.
Keputusan yang dibuat ketika perbincangan, walaupun silap atau salah takkan merugikan.
Tidak menggantungkan rotan di tempat yang boleh dilihat anak.
Merotan sunat bagi anak yang meninggalkan solat. Namun, elak daripada rotan sentiasa dilihat anak kerana ia akan mendatangkan kesan psikologi yang kurang baik.
Kurang mengawasi pendedahan kepada televisyen, video, Internet dan seumpamanya.
Mengikut kajian, anak Melayu paling banyak menonton televisyen dalam tempoh empat jam sehari berbanding Cina iaitu empat jam seminggu.
Jika ingin kejayaan anak, kita perlu berkorban dengan tidak menonton televisyen ketika minggu persekolahan.
Gunakan masa paling jitu untuk mendidik anak.Sebelum tidur
Baca dan hembuskan surah al-Fatihah, ayat Kursi dan surah al-Insyirah di ubun-ubun anak.
Beri nasihat kepada anak sebelum tidur
Waktu anak sedang tidur, bisikkan ke telinganya kata-kata nasihat.
Waktu anak bangun tidur jiwanya bersih bagai bayi baru lahir, tarik ibu jari kaki kanannya dengan ucapan; "Kamu anak yang baik, kamu anak soleh dan kamu anak yang pandai, bangun nak, pergi mandi dan sembahyang Subuh."

Monday, 6 July 2009

mmm...family planning

i've just discuss with my fren syipah just now..its time to settle down maybe...we need to target the place to settle down..yup..i think i want to buy just a terrace house in perlis..n let my husband buy home in kl....today will get yasmine insurance policy..education n savings...this one also a good preparation..education saving ( tabung haji,asb, n simpanan biasa )...this one also for my luv future....

Friday, 3 July 2009

masa ni baru pandai angkat punggung

my new work station..wah..today i've got my own pc yang baru after one year waiting...yes...tgh ari balik makan dgn cik putih...amboi..asyik nyanyi ja...lagu apa tah..yang dgr...allah ja...ni saja nak tunjuk pic dia last year..i miss u sayang...

Wednesday, 1 July 2009

wek wek

this week was a very hectic one for me...tiring...

Monday, 29 June 2009

terkenang semasa dulu


first day balik umah

merah btoi muka yasmine masa ni



masa sakit..buruk btoi muka...heheh




muka seorang pejuang


teringat masa bersalin yasmine tadik bcoz of tajuk topik hangat di radio hotfm..mmm..masa mummy bersalinkan yasmine alhamdulillah allah memang mudahkan...doa termakbul..allah is great...subhanallah..bayangkan setiap malam sepanjang mengandung pas baca quran untuk yasmine mummy doakan masa bersalin allah permudahkan dan biarlah yasmine lahir masa daddy ada...subhanallah...memang btoi...dr anuar husainy also a good n great doc...since mummy sakit dia ckp pada daddy...baca quran...mintak allah permudahkan..and all the nurses memang baik..ye ker baik..dah bayar pun mahal..memang la baik kan...hehehe..mummy induce pukul 8.30 pagi n setengah jam later..ya tuhan coktraction dah rasa...within 2 hours dah buka jalan 3 cm...alhamdulillah...subhanallah...pas amik epidural...alahai lega..bak kata my mum...yasmine"s tok..org dulu sakit punya la lama anak sulung...ini sat ja..2 jam..dengan pertolongan epidural siap bleh sms lagik kengkawan kat sekolah beluru..hehehe...

Sunday, 28 June 2009

saturday..sunday...

being a mother to yasmine saffieya teach me how to be patient...aduh mak..ada ka mengamuk depan org kat kedai makan semalam..hasilnya..gusi berdarah la...kena gelas..semalam teriak..sian anak mummy...takpa..mummy dah peluk sampai pagi kan semalam...

yesterday gak i bring her to precint 6..tak nak balik pi tepi tasik yang cantik tu..haiyoooo...
pagi lak pi jogging..best gak lama2 tak bersenam ni...

Wednesday, 24 June 2009

passion

wah..today i.m making laksa n will publish tomorrow la..just send my invitation to my sis my my bro...finally i find a very good blog to buy kisah nabi,al quran,n all buku - buku agama to my doter...i love it n tomorrow i'll buy a few books to you sayang since she love reading...

Tuesday, 23 June 2009

PCB

tersalah potong...atau sengaja potong...aduhai cukai pendapatan...napa potong gaji aku yang ciput...tkan alasan gaji byk...beb..aku dah kawin...

Sunday, 21 June 2009

HABISHHH....







this is the latest word she can pronounce...hehe...sabtu g jejalan ke the legend...jumpa my sis n half of her angels...ayoo...pening tgk cik puteh dgn yaya bkp..german...