Tuesday, 27 December 2011

Thursday, 22 December 2011

Monday, 19 December 2011

Tq to en aim

OMBAK RINDU


Tergedik-gerdik aku nak g tgk ombak rindu.asyik full house.so finally decide gak p tp booking jer cecepat pi ja tgk sengsorang...balik apa lagik.mabuk la kat aaron aziz sampai en aim dah bosan dgr aku cerita aaron aziz...muahaha...tp sebab dah baca novel rasa patut tambah lagik sejam cerita nihhhh....

Sunday, 18 December 2011

Perasan cun

Blleh?

Thursday, 15 December 2011

Magical world of tutu

Makcik ni masa nk beli tutu tergedik gedik paksa kita.bila beli skali ja pakai.geram tul

Wednesday, 14 December 2011

Housekeeper

I call my helper housekeeper.not maid.y? Ada my fren assked..oh she help me to look after my cute camelia n jaga umah when I tkdk g keja laa..luckily no byr pada agen la..dah penah byr almost 10k n that's it la.kena tipu agen satu hal.kerenah imigresen satu hal..sampai penah satu masa dek kerana byr denda imigresen semua asb n tabung haji I jadik boliau..rm10.ja balance..
Memula she dok umah I mean my new housekeeper ni memg susah la nk suh apa apa.ya lah malaysian n I train yasmine to sebutt tolonnng all the time..skang ok la gak nk mintak tlg kita kena la bg satu satu permintaan..yg baik is she solat sangat jaga n baca al quran compare my old minah indon dulu ttuh...
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tuesday, 13 December 2011

Monday, 12 December 2011

Wednesday, 7 December 2011

Mummy luv sapaa..kakak tanya..I. Luv u both sayang..permata hati mummy..

Sunday, 4 December 2011

Mcm makcik

Mami shoes mcm org tua..waaaa nk nangis..tp kakak sandal ni dah ur age..4 years tau..bberkat duit beli sanndal scholl ni
Abaikan kaki ni ya

Hari minggu. Kami

Lepak umah baring baring gaduh gaduh sgt. Mbahagiakan

Saturday, 3 December 2011