Wednesday, 30 November 2011

I'm 4 months old

Arini 4 bulan n arini demam panas

Sunday, 27 November 2011

Tuesday, 22 November 2011

Muker bbosan

Tunggu kakak mandi lama sggt..bosaan I

Sunday, 20 November 2011

Saturday, 19 November 2011

Concert kakak part 1

Ni masa nyanyi lagu waka kaka.lawak ja kakak nih tau..

Thursday, 17 November 2011

Kami @ PD

Kami @ pd

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tuesday, 15 November 2011

Kemain angkut anak beranak dtg meeting nih

Sunday, 13 November 2011

Baby

Ni babby aqilah izzah baby pak jang..baby kakak tk sabar nk blk tgk..comelnya..

Saturday, 12 November 2011

Friday, 11 November 2011

Bunga bunga dihati

Bunga bunga dihati di hari minggu

Objektif

Apa objektif kita nk bina kurikulum baru..hala tujunya nk pandu student ke mana..apa standard pembelajaran..modul apa kita nk bina pulak nanti..susah sebenarnya nk bina kurikulum ni..kena jugak master content yang kita nk deliver tu..ianya susah setanding cabaran kita nk bina keluarga dan mendidik anak..standard setakat aras mana kita nk capai..setakat aras 1.mengetahui..aras 2..mengenal..aras 3..kee atau sampai aras anak kita tu bleh buat sintesis..semua tu kena ada ilmu kan..kekdg kita alpa dgn duit..itu yg aras berapa kita nk capai tu kitaa pun tk pasti lg..padahal kita caretaker anak anak..lebih lebih lagi aku tgk 2014 yasmine darjah 1 sedangkan kurikulum yg tgh develope sgt caca marba tkdk hala tuju pun..dan yg akan laluii tu anak aku sendiri bila transformasi pelajaran mula dilaksanakan..aku yg salah atau menteri yg salah atau cikgu-cikgu yang aku pilih tu salah pasal tkdk objektif y jelas..kasihan anakku..mummy macam menganiaya anak saja rasanya sekarang ni..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

11.11.11

Baby 11.11.11 dah kuar kul 11 mlm.nanti upload pic even maklang nx mth br blk
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Selain jogingg

Thursday, 10 November 2011

Pegi jeling dan balik

Apa tuhh..butik coach la..sadis sebab pk panjang kannn..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Sunday, 6 November 2011

2 beradik

Lesen L

Maklum la baru dpt lesen L bukaa ja mata usaha bersungguh -sungguh nak meniarap..

Saturday, 5 November 2011

Meniarap

Arini 6 nov baby meniarap secara perfectnya..yehaaaa cukup 100 hari ++..

Rendangg campak

Ni nama rendang sesuka hati..dah. Lama tk buat ni buat untuk dipadukan dgn lemanng dan nasik imppit

Hari raya kami

Tak. G memana hari raya ni pasal baru sgt blk berpantang lagipun nx mth nk cuti 2 minggu pulak

Wednesday, 2 November 2011

Adik 97 hari

Kakak 4 thn 1 bulan

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Khas untuk wann

Wann rahsiaku innershine la..ppati prun tu iklan maya karin..