Sunday, 19 September 2010

hhhh

macam mana nak train si kecik ni disiplin


ni pas mengamuk tak puas jalan jalan tepi sungai kuala kangsar...


eran btoi ler...2 minggu cuti hancut disiplin...malam semalam mengamuk jer si comel ni nak remote tv...yang bapaknya plak sibuk nak tgk bola...adui..geram i...apa lagik melalak la nak remote nak remote...kakak nak asarichan...adoi maknya pening la kepala..terpaksa la dukung peluk peluk...cium2 baru ok...sayang mummy...kiss kiss baru tido....yasmine jgn lagik buat perangai semalam sakit belakang mummy tau...

tp td g school baik jer...senang bgn....2 minggu ni tiap ari kul 9 baru bgn...asyik main ja...lagik 2 minggu she turn to 3...nak buat apa yer....

saya dah bosan

refer to lagu amy search bertepatan dgn konsep aku...rasanya dah kena hijrah ni...macam macam jd kat ofis...so cuti ni bgs sgt utk aku refresh....mula esok kena pk pjg2 la...nak jd apa la aku ni...

Wednesday, 15 September 2010

Monday, 13 September 2010

Friday, 3 September 2010

marah btul

ptg ptg ni bleh plak aku rasa nak marah kat penjaga kat sekolah yasmine...dah byk kali botol philip avent ilang..latest tak sat bleh plak aku suh cari buat macam main2...geramnya..

Wednesday, 1 September 2010

bad mood

pepagi lagik arini yasmine bad mood la..tak mau pakai uniform..tak cantik..hello makcik...jgn nak mengada...mummy serglum gak...terjerit la dia...amboi nak melawa ja...geram pun ada...