Wednesday, 23 December 2009

nak masak apa ptg ni

pening pala kalau pk resepi..nak masak apa la ptg ni aku ni..ingat nak buat tomyam campur...sayur tumus aja..ikan goreng....menarik ka idea ni..huhu

Tuesday, 22 December 2009

hari yang meletihkan

.................

Wednesday, 16 December 2009

dedicated to my fren

ni geng kita masa form 3...hang mesti ingat kan?


arap arap ayu baca la blog ni...sorry ayu aku ni memang kawan yang pelupa..aku tau hang sakit tapi sekali aja aku pi melawat hang..itupun pas bersalin dulu..almost dua tahun aku tak pi tgk hang..hang kawan yang baik..tak lupakan aku pun kan ..masa aku kawin tetap mai jenguk aku even sekejap...nanti aku balik aku melawat hang..semoga cepat sembuh no...aku ingat lagik masa form 3 hang kawan baik aku..pi umah aku makan sama aku n family aku..bersimpuh hang makan..pdhal hang anak somebody pun..lain la aku...aku ingat lagik hang selalu tumpangkan aku balik sekolah naik keta hang...driver hang pak mat kan?...kita rapat dulu sampai syipah teriak..kecik ati aku rapat dgn hang..heheeh...aku doakan hang cepat sembuh di atas kebaikan hang yang lalu no...moga2 hang dapt pi antar anak hang pi sekolah lepas ni...nanti aku balik perlis aku pi jenguk hang ya..

Tuesday, 15 December 2009

Monday, 14 December 2009

no tittle

ari ni aku mcm nak beli mesin jahit la..geram sgt tukang jahit tak buat baju..5 pasang baju tak siap..5 kain kat umah..thn ni aja beli kain melambak..tp baju baru takdak..geram sgt..

Sunday, 13 December 2009

lama tak berweekend







setelah sekian lama yasmine kehilangan kasih sayang seorang daddy time weekend semalam he make it la...awal pagi bangkit tidoq teruih en aim kena gerak dengan yasmine dengan cara ketuk kepala..sedas ja daddy bangun..yes he promise us so many times...memula nak balik amik buah...tak jadik..then nak balik ke ipoh g n perlis time raya korban...idak gak..asyik keja..kaya dak juga...ehhehe....then semalam terus g swimming...ala dekat ja..presint 6...best la gak..pas swimming semua dengan muka comot pi makan kat alamanda then balik tidoq sampai ptg...uhuhu...ok la at least ada aktiviti..sekadar mengeluarkan rm7 ringgit ja..ehehhe

Thursday, 10 December 2009

2009

december 2009 will be leaving us...huhu..sekejap sangat...so i have to put my gear up...my yasmine saffieya dah makin banyak akal...hoping that by next year dia dpt membaca...its my vision n azam...amin....

Wednesday, 9 December 2009

aksi ganas

di tarik oleh bibik sarmi nak masuk umah...

aksi ganas yasmine saffieya bila gi playground then balik umah....hoho...

Sunday, 6 December 2009

perilaku sampai besar...

yasmine sayang...mummy baru perasan perangai awak dari umur satu hari sampai skang...2 thn 2 bulan..mesti tidur atas badan mummy...dulu takpa la..berapa kg ja..lahir 3.5kg...skang awak 19kg...tido atas mummy lagik ka..haiyo2....mummy baru 48 kg...

Thursday, 3 December 2009

lama betul cuti..rindu sgt cuti sekolah kalau ikutkan hati...